WIE ONS NIET KENT, IS GEEN SERVICE GEWEND

Over ons - Vakmanschap en Service

Als kleine jongen was Jeroen al met techniek bezig. De bekende paplepel heeft er voor gezorgd dat hij net als zijn vader met radio’s, tv’s en andere apparaten met een stekker aan het klussen was. Als kleine jonge wist Jeroen al wat hij later wilde gaan doen, een eigen winkel. Hij heeft de opleiding verkooptechniek dan ook met goed gevolg afgerond.

Jeroen werkte een aantal jaren als verkoper in loondienst. In december 2003 besloot Jeroen dat het tijd werd om voor zich zelf te beginnen. Een eigen winkel was nog niet zover, maar een eigen internetsite met technisch advies en onderdelen zag wel het levenslicht. Veilig, naast een vaste baan. Dit werd al snel een landelijk succes met technische service en onderdelen verkoop.

In 2011 gingen de deuren open van zijn eigen onderdelen winkel op de Korf, ServicePuntKrimpen. Jeroen kon de online verkoop en de winkel prima combineren.

De inmiddels 36 jarige Jeroen, vader van drie kinderen, is een echt mensen mens. Voor iedereen die in de winkel komt maakt hij tijd vrij voor een sociaal praatje. Hij denkt met zijn klanten mee en komt met geweldige oplossingen, maar hij verkoopt ook gewoon stofzuigerzakker, lampen, alles van HG printcarteridges, onderdelen voor witgoed etc etc. Als je bij de toonbank staat en je kijkt zijn werkplaats in dan zie je allemaal boterkuipjes. In ieder bakje zitten schroefjes, boutjes en andere kleine onderdelen voor uw apparaat. Het is altijd handig om het kapotte onderdeel mee te nemen.

Naast alle techniek en onderdelen kan je bij het ServicePunt Krimpen ook voor andere diensten naar binnen lopen en daar komt ieder jaar weer iets bij. Je kunt hier terecht voor al je Caiway problemen of aansluitingen, alle soorten reparaties voor alles waar een stekker aanzit. Er worden fietsen verkocht en gerepareerd. Elke DHL postagentschap service wordt door Jeroen afgehandeld. Je kunt beltegoed opwaarderen en sinds vorig jaar staat er een oplaadpunt van het openbaar vervoer in de winkel.

Binnenkort komt er een nieuwe service bij. Iedereen die niet kan, mag of wil internetbankieren, kan bij Jeroen terecht voor de betaling via de acceptgiro betaalservice.

DIRECT ADVIES

VOOR AL UW ONDERDELEN

Hét Onderdelenmannetje